ZOMERACTIVITEITEN

ZOMERACTIVITEITEN

In de zomermaanden mei t/m september worden er diverse activiteiten in de theetuin georganiseerd. Aan deze activiteiten kunt u deelnemen door u op te geven via de mail.
 

WORKSHOP BEELDHOUWEN

Op 20 mei, aanvang 13.30 uur, komt Hepie de Haan een workshop beeldhouwen verzorgen. Zij werkt met speksteen, een steensoort die makkelijk te bewerken valt. U maakt tijdens deze workshop een eigen gemaakte hanger, die u kunt dragen als sieraad. De kosten van deze workshop zijn € 27,50 – .

.

MAAITIIDSEVENEMINT

Op 10 en 11 juni vindt voor de tweede keer het Maaitiidsevenemint yn Ryptsjerk plaats. In de theetuin is op 10 juni vanaf 11.00 uur een Foarjiersmerk en op 11 juni vanaf 11.00 uur een Keunstmerk.

FIETSTOCHT

In het weekend van 17 en 18 juni kunt u vanuit de theetuin een route (1 x 55 km of 2 x 25 km) fietsen door de Fryske Wâlden. U komt dan langs diverse theetuinen en horecagelegenheden. De fietstocht kan vanaf 10.00 uur gestart worden, u krijgt de routekaart mee.

.

MIDZOMER KLANKREIS

Een midzomer klankreis kunt u ondergaan op woensdag 21 juni om 19.30 uur. Sylvia Zijlstra van Klankpraktijk Zijlstra verzorgt deze avond de klankreis, welke omlijst wordt door een mini high tea. Deze avond kost € 25, – .

.

KRUIDENWANDELING

Tjitske Postma verzorgt op 28 juni, vanaf 19.30 uur, een kruidenwandeling vanuit de theetuin. Zij vertelt over de (medicinale) werken van kruiden uit onze eigen omgeving. De kosten van deze kruidenwandeling zijn € 25, – .

IN HET KADER VAN CH2018 KUNT U ALVAST 26 EN 27 MEI NOTEREN IN UW AGENDA, DAN VINDT DE DERDE EDITIE VAN HET MAAITIIDS-EVENEMINT YN RYPTSJERK PLAATS

IN HET KADER VAN CH2018 KUNT U ALVAST 26 EN 27 MEI NOTEREN IN UW AGENDA, DAN VINDT DE DERDE EDITIE VAN HET MAAITIIDSEVENEMINT YN RYPTSJERK PLAATS

WAIJENBERG WIJNADVIES

Op 15 juli vanaf 16.00 uur kunt u diverse wijnen proeven onder begeleiding van Petra Waijenberg (Waijenberg Wijnadvies uit Mûnein). Tijdens het proeven kunt u tevens genieten van diverse hapjes verzorgd door Teetún de Hollen. De kosten van deze middag zijn € 30, – .

.

WORKSHOP SCHILDEREN MET WOL

U kunt op zaterdag 2 september deelnemen aan de workshop “ Schilderen met wol”, welke verzorgd wordt door de eigenaar van de theetuin. De workshop begint om 10.00 uur, duurt tot 16.30 uur en kost € 50, – . U gaat aan het eind van deze dag met een zelfgemaakt wolschilderij (30 bij 40 cm) naar huis.

.

WORKSHOP DJEMBÉ

Op zaterdag 9 september komt APA een workshop Djembé verzorgen in de theetuin. De workshop begint om 15.00 uur, wordt omlijst met zoete en hartige hapjes en kost € 25, – .

© 2017 Teetun De Hollen  |  Website MandyDelain