Mogelijkheden

U kunt in Teetún de Hollen genieten van een kop Fair Trade thee of koffie, met eigengemaakt gebak of Fryske oranjekoeke, een typisch Friese lekkernij met amandelspijs. Ook kunt u een glas vruchtensap bestellen.

In Teetún de Hollen kunt u ook genieten van een verzorgde high tea. Deze wordt verzorgd voor een groep van min. 8 pers./ max. 25 pers. en op aanvraag. De high tea kunt u in onderling overleg met de eigenaar vaststellen. De kosten hiervan zijn min. € 17,50 p.p.

Voor de kinderen, maar ook voor hun ouders of grootouders, zijn er diverse soorten ambachtelijk gemaakt ijs en vruchtenijsjes te koop op basis van biologische Friese melk en verse ingrediënten.

In Teetún de Hollen kunt u ook

Genieten van een High Tea

In Teetún de Hollen kunt u ook

.
Genieten van een High Tea

De theetuin heeft een gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen. U kunt uw fiets opladen, terwijl u van een kop koffie of thee geniet. Daarna kunt u uw fietstocht zorgeloos en uitgerust vervolgen.

Mocht u met een groep van meer dan 8 personen komen voor een kop koffie of thee adviseer ik u om  te reserveren, aangezien de theetuin  plek biedt aan 25 personen. Wilt u verzekerd zijn van een plek kunt u contact opnemen met de eigenaar.

Mocht u op een andere dag willen komen, dan kunt u contact met ons opnemen. In de mei- en zomervakantie is de theetuin (met mooi weer) open van maandag t/m zondag.

© Teetun De Hollen