ATELIER DE HOLLEN

Ik ben Pytsje Cuperus, vrouw van……… en moeder van drie uitwonende kinderen. Van Teetún de Hollen, die het gehele jaar open is, ben ik sinds 2010 de eigenaar.

IN HET ATELIER VERZORG IK DE WORKSHOP SCHILDEREN MET WOL

IN HET ATELIER VERZORG IK DE WORKSHOP SCHILDEREN MET WOL

Naast het beheer van mijn theetuin ben ik actief met het maken van wolschilderijen; ik schilder met gekleurde en gekaarde schapenwol d.m.v. de techniek naaldvilten. Hierbij laat ik mij met name inspireren door de waddenomgeving, de omgeving waar ik ben opgegroeid. Met enige regelmaat exposeer ik mijn werk. In 2018 heb ik geëxposeerd bij: Kunstwinkel Ogenblik, ZIENNgalerie Westerkade in Leeuwarden, Atelier III in Wergea,  galerie November.  In 2019 bij it Alde Tsjerkje ,BAS in Sneek, Kleinste galerie van Nederland. Bij Galerie Kunst in Beweging in Koudum, heb ik een demonstratie ‘Schilderen met wol’  gegeven. In 2020 bij  huisartsenpraktijk Trynwâlden, Galerie Staal en Steen. Op dit moment hangt mijn werk in het atelier en in onze woning. In nov., dec. ’22 en jan. ’23 exposeer ik bij VAKwerk Hurdegaryp. 
Wilt u mijn werk in het atelier bekijken dan bent u  (op afspraak) van harte welkom.

In mijn atelier verzorg ik één keer per maand de Workshop Schilderen met wol. U maakt met gekleurde en gekaarde schapenwol een wolschilderij van 30 bij 40 cm. De techniek droog-/naaldvilten wordt hiervoor gebruikt.

De workshopdata in 2023 zijn: 18 en 19 maart, 15 april, 16 en 17 sept., 14 okt., 18 nov. en 16 dec. De kosten zijn 70, – euro (inl. materiaal, koffie/thee/gebak/soep).

 

DE WORKSHOP WOLSCHILDEREN MET WOL WORDT BIJ MOOI WEER IN DE THEETUIN VERZORGD. HET IS OOK MOGELIJK OM OP LOCATIE DE WORKSHOP TE VERZORGEN.

DE WORKSHOP WOLSCHILDEREN MET WOL WORDT BIJ MOOI WEER IN DE THEETUIN VERZORGD. HET IS OOK MOGELIJK OM OP LOCATIE DE WORKSHOP TE VERZORGEN.

DE WORKSHOP WOLSCHILDEREN MET WOL WORDT BIJ MOOI WEER IN DE THEETUIN VERZORGD. HET IS OOK MOGELIJK OM OP LOCATIE DE WORKSHOP TE VERZORGEN.

Wilt u dat ik in opdracht een schilderij van wol voor u maak, ook dan kunt u contact met mij opnemen.

© Teetun De Hollen