ATELIER DE HOLLEN

Ik ben Pytsje Cuperus, vrouw van……… en moeder van drie uitwonende kinderen. Van Teetún de Hollen, die het gehele jaar open is, ben ik sinds 2010 de eigenaar.

IN HET ATELIER VERZORG IK DE WORKSHOP SCHILDEREN MET WOL

IN HET ATELIER VERZORG IK DE WORKSHOP SCHILDEREN MET WOL

Naast het beheer van mijn theetuin ben ik actief met het maken van wolschilderijen; ik schilder met gekleurde en gekaarde schapenwol d.m.v. de techniek naaldvilten. Hierbij laat ik mij met name inspireren door de waddenomgeving, de omgeving waar ik ben opgegroeid. Met enige regelmaat exposeer ik mijn werk. In 2018 heb ik geëxposeerd bij Kunstwinkel Ogenblik, bij ZIENN en bij galerie Westerkade in Leeuwarden en bij Atelier III in Wergea. Van maart t/m mei was mijn werk in  galerie November in Nes (Ameland) te zien. In de zomermaanden was mijn werk  in it Alde Tsjerkje in Mildam en bij BAS in Sneek te zien. Op 16 juli en 13 augustus stond ik bij Galerie Kunst in Beweging op de zomermarkt in Koudum, waar ik een demonstratie ‘Schilderen met wol’ heb gegeven. Vanaf 17 augustus exposeerde ik mijn werk in de Kleinste galerie van Nederland in Baard. Op dit moment hangt mijn werk bij de huisartsenpraktijk Trynwâlden. Vanaf 25 jan. exposeer ik werk in Galerie Staal en Steen in Exmorra.

In mijn atelier verzorg ik één keer per maand de Workshop Schilderen met wol. U maakt met gekleurde en gekaarde schapenwol een wolschilderij van 30 bij 40 cm. De techniek droog-/naaldvilten wordt hiervoor gebruikt.
De workshopdata in 2020 zijn: 12 sept., 10 okt., 7 nov. en 12 dec. De kosten zijn 60, – euro (inl. materiaal, koffie/thee/gebak en soep).
Op 26 september verzorg ik deze workshop op locatie, deze keer bij galerie Staal en Steen in Exmorra.

DE WORKSHOP WOLSCHILDEREN MET WOL WORDT BIJ MOOI WEER IN DE THEETUIN VERZORGD. HET IS OOK MOGELIJK OM OP LOCATIE DE WORKSHOP TE VERZORGEN.

DE WORKSHOP WOLSCHILDEREN MET WOL WORDT BIJ MOOI WEER IN DE THEETUIN VERZORGD. HET IS OOK MOGELIJK OM OP LOCATIE DE WORKSHOP TE VERZORGEN.

DE WORKSHOP WOLSCHILDEREN MET WOL WORDT BIJ MOOI WEER IN DE THEETUIN VERZORGD. HET IS OOK MOGELIJK OM OP LOCATIE DE WORKSHOP TE VERZORGEN.

Wilt u dat ik in opdracht een schilderij van wol voor u maak, ook dan kunt u contact met mij opnemen.

© Teetun De Hollen