ACTIVITEITEN

Hieronder kunt u het activiteitenoverzicht lezen van Teetún de Hollen.

20 mei Foarjiersmerk

Een voorjaars- / streekmarkt in de theetuin. Een kleinschalige markt met diverse standhouders, waar de bezoeker een gevarieerd aanbod van producten kan bekijken en kopen. U kunt er kaas, honing, keramiek, bloemen, viltwerk, decoratie, zuivel, bonbons, sieraden, biologische schoonmaakproducten, – jam en – sappen enz kopen.

In de theetuin kunt u koffie/thee gebruiken met zelfgemaakte lekkernijen.
Het is zeker een bezoek waard. U bent van harte welkom.

 

4 juni Concert van Freedom en Wiskey

Een concert in de theetuin, een concert met Ierse en Schotse folk. Een unieke folkband die is ontstaan aan de keukentafel, onder het genot van een pint Guinness en een glas whisdey. Het repertoire bestaat uit ballades en pupsongs, jigs en reels. Naast instrumentele muziek is hun specialiteit het zingen van meerstemmige songs, omlijst met verhalen uit Schotland en Ierland.

Een heerlijke middag in de theetuin met heerlijke folkmuziek.

 

Zondag 11 juni Fietstocht “Rûntsje troch de Wâlden”

De fietstocht Rûntsje troch de Wâlden heeft dit jaar drie routes. De lange tocht (+/- 80 km) kent vijf zogenaamde haltes die met recht pleisterplaatsen worden genoemd omdat het onderweg een rustpunt kan zijn waar iets kan worden genuttigd. Liefhebbers of geïnteresseerden kunnen één van deze locaties gebruiken als startpunt want je kunt op het traject door de Wâlden overal instappen.
Dit opstappen kan vanaf 10.00 uur bij Teetún de Hollen voor de lange route en voor de kortere versie (40 km).

 

21 juni Midsimmer klankreis in de teetun

Stel je voor… Je gaat lekker liggen of zitten, sluit de ogen en hoort prachtige klanken… Terwijl je dieper en dieper ontspant, klinken woorden. Je innerlijke reis begint… je klankreis. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur. Een klankreis heeft als doel om op ontspannen wijze inzicht te vergroten. De klankreis wordt omlijst door een mini high-tea.

© Teetun De Hollen