ACTIVITEITEN

Ieder jaar vinden er diverse activiteiten plaats in de theetuin. Het activiteitenprogramma voor 2019 kunt u  begin 2019 op deze site lezen.

WORKSHOP SCHILDEREN MET WOL

In 2019 kunt u op 12 januari, 9 februari, 16 maart, 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december deelnemen aan de workshop “Schilderen met wol”, welke wordt verzorgd door de eigenaar van de theetuin. De workshop begint om 10.00 uur, duurt tot 16.30 uur en kost € 50, – . U gaat aan het eind van deze dag met een zelfgemaakt wolschilderij (30 bij 40 cm) naar huis.

.

MAAITIIDSEVENEMINT

Op 25 en 26 mei 2019 vindt voor de vierde keer het Maaitiidsevenemint yn Ryptsjerk plaats.

Op deze dagen is er in de theetuin een kunstmarkt, in het Slachtebosk is een foto-expositie, op Riedswâl exposeren diverse kunstenaars en in de PKN-kerk en de Lytsje Harmonie kunt u ook werk van kunstenaars bekijken. Een mooie kunstroute door het dorp Ryptsjerk.

Vanaf 1 mei tot 1 november kunt vanuit de theetuin ook de historische doarpskuier wandelen, waardoor u een indruk krijgt van de geschiedenis van Ryptsjerk.

Op 25 EN 26 MEI VINDT DE VIERDE EDITIE VAN HET MAAITIIDS-EVENEMINT YN RYPTSJERK PLAATS. NOTEERT U ALVAST DEZE DATA IN UW AGENDA. HET BELOOFD WEER EEN PRACHTIG KUNSTZINNIG WEEKEND TE WORDEN.

 

FIETSTOCHT ” Rûntsje troch de Wâlden

Twee weekenden per jaar is er de fietstocht ‘ Rûntsje troch de Wâlden’. U komt dan langs diverse theetuinen en horecagelegenheden. Ook voor 2019 staat deze fietstocht weer gepland. De data volgen zo spoedig mogelijk op deze site.

 

Activiteiten

 In 2018 werd er een Klankreis, een workshop Vilten uit de Vacht, een wijnproeverij en een workshop bloemschikken in de theetuin georganiseerd. Ook in 2019 zullen er weer diverse activiteiten in de tuin plaats vinden.

 

.

 

 

© 2019 Teetun De Hollen  |  Website MandyDelain